חפש

מרק בצל 1/2 כפית אבקת שום 1/4 כפית פלפל שחור 1 כפית מלח 8 כוסות מים + 8 כפות שטוחות אבקת מרק 7 בצלים בינוניים קצוצים 2 כוסות מים נוספות בסיר גדול הניחו את הבצל הקצוץ עם 2 כוסות מים, הביאו לרתיחה ובשלו כ- 10 דקות עד שהבצל רך. הוסיפו מים מעורבים באבקת מרק, אבקת שום, מלח ופלפל, הביאו לרתיחה, העבירו לאש קטנה והניחו לרתוח למשך כ- 45 דקות. לתוספת הכניסו לתנור לחמניה, בחום של 150 מעלות למשך כ- 20 דקות עד שהלחמניה 'צלויה' לגמרי. העבירו 1 כוס של מרק לכלי עמיד בחום, הניחו מעל למרק פרוסה של הלחמניה ה'צלויה' וחצי פרוסה גבינה צהובה לייט 9% והכניסו לתנור ב-150 מעלות עד שהגבינה מבעבעת. * נסו להשתמש באבקת מרק בטעם בקר לתוצאה טעימה יותר עוד על דיאטה להרזיה: http://ift.tt/XARuKu מתקבלות 12 מנות בגודל כוס - כ- 100 קלוריות למנה



via דיאטה מהירה http://ift.tt/1xMBbZQ